Riik | Hispaania |
---|---|
Piirkond | Extremadura |
Marjasort | Macabeo |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 11.5% vol |
Liik | Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein |
Tootja | R.E.EX-06-004/01-ES |
Kogus kastis | 6 |
Bonaval Cava valmib Hispaanias, Extremadura piirkonnas. Jook on valmistatud Macabe viinamarjasordist ja II fermentatsioon pärmisettel 9 kuud.
Tootmisviis | Methode Traditionelle, teine fermentatsioon pudelis 10 kuud. Dosage 12g/L |
---|---|
Värvus | Helekollane, kirgas, peene ja tiheda mullijoaga |
Aroom | Kerge, puuviljane, tunda kollaseid luuvilju, virsikuid, küpseid õunu. |
Maitse | Maitse on kuiv, puuviljane, tunda tsitruseliste happesust, kollaseid puuvilju nagu virsikud, aprikoose, õunu ja röstsaia. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, Aasia köök, Eelroad, Mereannid, Punane kala, Sushi&Sashimi |
Serveerimine | jahutatult 6-7°C klassikalisest Bordeaux valgeveini pokaalist või flute tüüpi vahuveini pokaalist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 3-5 aastat korjeaastast |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |