Riik | Tšiili |
---|---|
Piirkond | Central Valley |
Marjasort | Merlot |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 12.5% vol |
Liik | Geograafilise tähisega vein |
Tootja | Hacienda El Condor S.A. |
Kogus kastis | 12 |
Hacienda el Condor veinimaja valmistab veine Tšiilis, Curico Valley´s. Veinimaja toodab ja villib tooted Tšiilis, Central Valley´s.
Campero veinid valmivad Tšiilis, Central Valley piirkonnas. Central Valley piirkonna alla kuuluvad järgmised viinamarjakasvatus piirkonnad: Valle de Maipo, Valle de Rapel, Valle de Curicò, Valle de Maule. Campero veinid valmivad Tšiilis ja vein villitakse pudelisse samuti Tšiilis (veinimaja ei kasuta EU villimistehaseid).
Tootmisviis | Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 7-10 päeva ja edasi toimub fermentatsioon kontrollitud temperatuuril terasvaatides. Vein areneb osaliselt terasvaadis ja tammevaadis. |
---|---|
Värvus | Rubiinpunane |
Aroom | Marjane, tunda punaseid ja musti marju, musta ploomi, veidi vürtse ja tubaka noote. |
Maitse | Keskmise täidlusega, pehmed tanniinid, hea marjasus, järelmaitses tunda musta pipra noote. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, Eelroad, Sealiha, Pasta, Pitsa, Tugevamad juustud |
Serveerimine | 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 5-8 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |