CAMPO ABIERTO CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL

RiikHispaania
PiirkondDO Cava
MarjasortMacabeo, Xarel-lo, Parellada
KuivusastePoolmagus
Alkoholisisaldus11.5% vol
LiikKaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein
TootjaINTERBROSA S.L.
Kogus kastis6

Campo Abierto Cava´d valmivad Hispaanias, Cataluynia, DO Cava piirkonnas. Viinapuuaiad paiknevad 162m üle merepinna ja marjad korjatakse 20-30.a. vanustelt viinapuudelt. Campo Abierto Cava´d valmivad tradistioonilisel meetodil, kus II fermentatsioon toimub pudelis 12-18 kuud.

Omadused

TootmisviisViinamarjad korjatakse 20-30 aasta vanustelt viinapuudelt. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuriga terasvaatides 14-16°C juures ja II fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12-18 kuud.
VärvusHelekollane, roheka alatooniga, mullijuga peene ja elegantselt tihe.
AroomVärske ja puuviljane, tunda küpseid kollaseid luuvilju ja puuvilju, virsikuid, nektariine ja küpseid õunu.
MaitsePoolmagus, keskmise kehandiga ja lopsakalt puuviljane. Maitses tunda kollaseid üleküpseid puuvilju, ahjus küpsenud õunu, kuivatatud nektariine. Järelmaitse puuviljaselt pikk.
ToidusoovitusAperitiiv, Sinihallitusjuustud, Valgehallitusjuustud, Vürtsikad road, Kergemad koorepõhised magustoidud
ServeerimineJahutatult 4-6 °C juures klassikalisest Bordeaux tüüpi valgeveini pokaalist või flute tüüpi vahuveini pokaalist.
SäilitustingimusedArenguotentsiaal 3-5 aastat alates korjeaastast.
AllergeenidSulfiit (E220<->E228)