Riik | Itaalia |
---|---|
Piirkond | Piedmonte |
Marjasort | Nebbiolo |
Kuivusaste | Poolkuiv |
Alkoholisisaldus | 16.5% vol |
Liik | Aromatiseeritud vein |
Tootja | Giulio Cocchi Spumanti S.R.L. |
Kogus kastis | 6 |
Meie ikooniline Barolo Chinato järgib endiselt Giulio Cocchi loodud originaalretsepti, kus Barolo DOCG veini on infuseeritud Cinchona Calisaya koorest, rabarberist ja emajuurjuurest ning hinnalistest kardemoniseemnetest. Ürtide ja taimede toimeained ekstraheeritakse aeglase leotamise teel toatemperatuuril, millele järgneb rafineerimisperiood- peaaegu aasta tünnis. Iseloomustab tasakaal ja harmoonia aroomis, millel on vahetu meeldiv maitse ja meeldiv aromaatne püsivus.
Tootmisviis | Vermut on aromatiseeritud vein, mis on kangendatud ja maitsestatud vürtside ja ürtidega, sealhulgas Artemisia (koirohi). |
---|---|
Värvus | punakas pruun |
Aroom | Aroom sisaldab rikkalikult rabarberit ning kuivatatud vürtse, eriti tuleb esile kardemon. |
Maitse | Maitse on pehme ja nauditav, kergelt mõrkja ning intensiivse alatooniga, mida iseloomustavad rabarber ning kuivatatud vürtsid nagu kardemon. Järelmaitse on pikk ja väga kompleksne. |
Serveerimine | Serveerida toatemperatuuril, ideaalne õhtusöögi lõpetuseks. Proovi ka veidi kuumutatuna, lisades vermutile apelsinikoore viilu. |
Säilitustingimused | Hoida kuivas ja jahedas, vältida otsest päikesevalgust! |
Koostisosad | Vein, suhkur, alkohol, aromaatsete ürtide infusioon ja vürtsid. |
Hoiatus | Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist. |
Vegan | Jah |
Laktoosivaba | Jah |
Gluteenivaba | Jah |