Riik | Prantsusmaa |
---|---|
Piirkond | Loire Valley |
Marjasort | Melon de Bourgogne |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 12% vol |
Liik | Kaitstud päritolunimetusega vein |
Tootja | S.A. Orchidees Maisons de Vin |
Kogus kastis | 6 |
Veinimaja on loodud 1929.a. Loire Valley´s Donatien Bahuaud´I poolt, kes oli Château Cassemichère mõisaomanik. Melon de Bourgogne viinapuuaiad paiknevad Nantés´I piirkonna põhjapoolses osas ja “Le Master” veini valmistamiseks kasutatakse parimaid viinapuuaedasid.
Veinimaja on loodud 1984.a. Loire Valley´s Donatien Bahuaud´I poolt, kes oli Château Cassemichère mõisaomanik Loire Valley´s. Veinimaja valmistab ikoonilist veini Muscadet-Sèvre et Maine „Le Master“ , samuti piirkonnale iseloomulikke veine- Pouilly-Fume ”LA BIBLIOTHÉQUE”, Sancerre N7, Vouvry „L Alcove“, Rose d´Anjou „Les Faluns“
Tootmisviis | “Le Master” Muscadet Sèrve-et Maine vein on küpsenud 12 kuud maa-alustes veinivaatides sur-lie meetodil, mis on iseloomulik Nantesé piirkonnale ning edasi areneb vein 12 kuud pudelis. |
---|---|
Värvus | Kuldkollane |
Aroom | Aroom on värske, puuviljane ja mineraalne. Tunda heledaid luuvilju- aprioos, virsik, rohelisi õunu, floraalseid noote, pärnaõisi ja kummelit ning tsitruselisi, sidrunikoort. |
Maitse | Maitse on värske, kuiv, puuviljane ja mineraalne. Tunda küpseid puu-ja luuvilju, sidrunikoort, mineraalsust, aimatavat soolakust, värskust ja head happesust. Järelmaitse on puuviljane ja mineraalselt tsitruseline. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, Mereannid, Linnuliha, Punane kala, Valge kala, Metslinnud |
Serveerimine | jahutatult 8-10 °C klassikalisest Bordeaux valgeveini pokaalist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 8-10 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |