ESPIRITU DE CHILE VIAJERO CARMENERE´19 12,5% 75CL

RiikTšiili
PiirkondCentral Valley
MarjasortCarmenere
KuivusasteKuiv
Alkoholisisaldus12.5% vol
LiikGeograafilise tähisega vein
TootjaACW Ltda.
Kogus kastis6

Espiritu de Chile veinid valmivad Tšiilis, Aresti Chile veinimõisas. Veinimaja on loodud 1951.a. Don Vicente Aresti poolt. tema eestvedamisel alustati viinamarjaistanduste rajamist Tšiili idaosas Curicò orus. Veinimaja kasutab peamiselt neid marju, mis on korjatud oma viinapuu aedadest. Lisaks on neil pikaajalised lepingud viinamarja kasvatajatega Casablanca, Maipo, Colchagua, Maule, Rapel ja Rio Claro orgudest, kelle juurest marju juurde ostetakse.

Espiritu de Chile veinimaja tegutseb aastast 1951, kus peamine äritegevus on viinamarjade kasvatamine. Hr. Don Vicente Aresti siiski otsustas, et alustab enda veinimaja nime all veinide valmistamist ja tootmist. Tänaseks on Espiritu de Chile veinid esindatud üle 60 riigi üle maailma ning leidnud koha iga veinisõbra südames. 
Espiritu de Chile tootevalikus on premium veinid Exporador, Patrimonial ja Intrepido;  keskmises hinnaklassis Viajero tootevalik, samuti ühe viinamarjasordi (Cabernet Sauvignon ja Sauvignon Blanc) poolmagusad veinid! 

Omadused

TootmisviisViinamarjad korjatakse, sorteeritakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 7 päeva, vein areneb roostevabast terasvaadis.
VärvusRubiinpunane, violetse alatooniga
AroomTunda on põldmarja, pipart, musta ploomi ja tubaka nüansse, millele sekundeerivad meeldiv röstisus ja vanilje.
MaitseMaitse on kuiv, marjane ja lopsakas. Tunda küpseid põldmarju, mustikat, punaseid paprikaid, pipraid, tumedaid vürtse.
ToidusoovitusEelroad, BBQ lihad, Sealiha, Loomaliha, Pasta, Pitsa
Serveerimine16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
SäilitustingimusedArengupotentsiaal 4-6 aastat alates korjeaastast
AllergeenidSulfiit (E220<->E228)