Riik | Tšiili |
---|---|
Piirkond | Central Valley |
Marjasort | Carmenere |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 12.5% vol |
Liik | Geograafilise tähisega vein |
Tootja | Hacienda El Condor S.A. |
Kogus kastis | 12 |
Hacienda el Condor veinimaja valmistab veine Tšiilis, Curico Valley´s. Veinimaja toodab ja villib tooted Tšiilis, Central Valley´s.
Millaman Condor veinid valmivad Tšiilis, Central Valley piirkonnas. Central Valley piirkonna alla kuuluvad järgmised viinamarjakasvatus piirkonnad: Valle de Maipo, Valle de Rapel, Valle de Curicò, Valle de Maule. Campero veinid valmivad Tšiilis ja vein villitakse pudelisse samuti Tšiilis ( veinimaja ei kasuta EU villimistehaseid). Veinietiketil on kujutatud Golden Condor kotkas, et kaitsta selle kuningliku linnu pesitsemisalasid Tšiilis.
Tootmisviis | Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 7-10 päeva ja edasi toimub fermentatsioon kontrollitud temperatuuril terasvaatides. Vein areneb osaliselt terasvaadis ja tammevaadis. |
---|---|
Värvus | Rubiinpunane |
Aroom | Tunda kerget piparmünti, šokolaadi ja musta ploomi. |
Maitse | Keskmise täidlusega, pehme, tunda küpseid musti marju nagu must ploom, mustikas ning veidi arooniat. |
Toidusoovitus | Eelroad, BBQ lihad, Aasia köök, Pasta, Pitsa, Tugevamad juustud |
Serveerimine | 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 4--6 aastat alates korjeaastast. |