RAMÓN BILBAO EARLY HARVEST VERDEJO'23 11% 75CL

RiikHispaania
PiirkondDO Rueda
MarjasortVerdejo
KuivusasteKuiv
Alkoholisisaldus11% vol
LiikKaitstud päritolunimetusega vein
TootjaBodegas Ramon Bilbao S.A
Kogus kastis6

Bodegas Ramon Bilbao on loodud 1924.a. Rioja, Haro´s. Haro on Rioja Alta pealinn, veinipiirkonna süda, kus paiknevad enamik ajaloolisi Rioja Alta veinimajasid. Ramon Bilbao on täna üks hinnatuim Rioja veinimaja, saavutanud märkimisväärseid tulemusi veinikriitikute poolt, olles “The Most Admired Wine Brands” maailma TOP 50 veinimaja seas esindatud. Ramon Bilbao valmistab veine DOCa Riojas ja DO Rueda piirkonnas.

Bodegas Ramon Bilbao on loodud 1924.a. Rioja, Haro´s. Haro on Rioja Alta pealinn, veinipiirkonna süda, kus paiknevad enamik ajaloolisi Rioja Alta veinimajasid. Ramon Bilbao on täna üks hinnatuim Rioja veinimaja, saavutanud märkimisväärseid tulemusi veinikriitikute poolt, olles “The Most Admired Wine Brands” maailma TOP 50 veinimaja seas esindatud. Ramon Bilbao valmistab veine Riojas peamiselt Ameerika tammevaadi laagerdusega, Edicion Limitada Crianza veini hoiab veinimaja Prantsuse tammevaadis.

Omadused

TootmisviisVerdejo marjad korjatakse varajastel hommikutundidel DO Rueda piirkonnas, Las Amedas viinapuu aiast (700m üle merepinna), edasi marjad sorteeritakse ja pressitakse. Fermentatsioon toimub roostevabast terasest mahutites madalal temperatuuril (13ºC), säilitades seeläbi kõige peenemaid ja delikaatsemaid arome. Veinivirre seisab 4 kuud concrete vaatides, mis võimaldab säilitada veinis värskust.
VärvusHelekollane, roheka alatooniga
AroomVärske, aromaatne ja puuviljane. Tunda on valgeid lilli, jasmiini, küpseid troopilisi puuvilju, heledaid luuvilju, tsitruseviljasid, rohelisi ürte.
MaitseKuiv ja mineraalselt värske. Tunda on küpseid heledaid luuvilju- aprikoos, nektariin, rohelisi tsitruselisi, laimikoort ja rohelisi ürte, sidrunheina värskust. Järelmaitse pikk ja tsitruseliselt mineraalne.
ToidusoovitusAperitiiv, Eelroad, Rohelised salatid, Kergemad juustud, Iseseisvalt nautimiseks, Valge kala
ServeerimineJahutatult 8-10°C Bordeaux tüüpi valgeveini pokaalist
SäilitustingimusedArenguotentsiaal 3-5 aastat alates korjeaastast.
AllergeenidSulfiit (E220<->E228)