Riik | Hispaania |
---|---|
Piirkond | DO Catalunya |
Marjasort | Cabernet Sauvignon, Tempranillo |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 13.5% vol |
Liik | Kaitstud päritolunimetusega vein |
Tootja | Bodegas Roqueta S.A. |
Kogus kastis | 6 |
Ramon Roqueta veinimaja paikneb Hispaanias, DO Penedes piirkonnas ja veinimaja on loodud 1898.aastal Ramon Roqueta Torrentó poolt.
Bodegas Ramon Roqueta veinimaja paikneb Hispaanias, DO Cataluynia, Penedes piirkonnas ja veinimaja on loodud 1898. aastal Ramon Roqueta Torrentó poolt. Sellest ajast saati on veinimaja pühendunud kvaliteetveinide valmistamisele DO Penedes piirkonnas.
Ramon Roqueta veinisarjas on Garnacha Blanca, Garnacha Tinta, Tempranillo, Crianza ja Reserva veinid.
Garnacha Blanca valge vein on värske, karge, puuviljane ja punaveinid marjased, keskmise täidlusega ning pehmete tanniinidega.
Tootmisviis | "Viinamarjad korjatakse, sorteeritakse ja pressitakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril 28-29°C ja vein on arenenud 24 kuud, millest 6 kuud tammevaadis. Vein on blend Hispaania enimkasvatatud tumedast marjasordist Tempranillo´st (40%) ning Cabernet Sauvignon´st (60%), mis oma tuntuse saavutas Prantsusmaal, Bordeaux´s ning on hästi kohandunud Hispaania kliimaga." |
---|---|
Värvus | Rubiinpunane, violetse alatooniga. |
Aroom | Aroom on lopsakalt marjane. Tunda küpseid musti ja punaseid metsamarju, kuivatatud musti ploome ja vürtse, nelk, loorberileht. |
Maitse | Maitse on kuiv, marjane ja täidlane.Tunda küpseid mustsõstraid, musti ploome, mustikaid, põldmarju, veidi magusaid vürtse, tumedat mõrušokolaadi. Järelmaitse pikk ja sametiselt pehmete marjatanniinidega. |
Toidusoovitus | BBQ lihad, Sealiha, Lambaliha, Pasta, Metslinnud |
Serveerimine | 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 4-6 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |