Riik | Mexico |
---|---|
Piirkond | Jalisco, Mehhiko |
Alkoholisisaldus | 38% vol |
Liik | Muu piiritusjook |
Tootja | INDUSTRIALIZADORA INTEGRAL DEL |
Kogus kastis | 6 |
Buen Amigo on sündinud Mehhiko südames, Jaliscos, mis on kuulus oma pika tekiila tegemise ajaloo poolest. Iga tilk Buen Amigot kannab edasi vulkaanilise pinnase essentsi, ekspertide hoolivust kes agaave harivad ja kannatlikkust tekiila valmimiseks. Buen Amigo ajalugu on lugu sõprade pühendumisest ja pingutustest.
Tootmisviis | Fermentatsioon toimub roostevabast terasest mahutides ja destilleeritakse kaks korda padadestilleerimis meetodil. |
---|---|
Värvus | Kristallselt selge |
Aroom | Virsik ja sidrun tulevad tugevalt esile, mida toetab kerge sinine agaav. |
Maitse | Maitse paljastab silmapaistva selge tsitruse ja magusate puuviljade noodid, mida toetab taustal kerge vürts koos mineraalsusega. |