Riik | Mexico |
---|---|
Piirkond | Jalisco, Mehhiko |
Alkoholisisaldus | 38% vol |
Liik | Muu piiritusjook |
Tootja | INDUSTRIALIZADORA INTEGRAL DEL |
Kogus kastis | 6 |
Buen Amigo on sündinud Mehhiko südames, Jaliscos, mis on kuulus oma pika tekiila tegemise ajaloo poolest. Iga tilk Buen Amigot kannab edasi vulkaanilise pinnase essentsi, ekspertide hoolivust kes agaave harivad ja kannatlikkust tekiila valmimiseks. Buen Amigo ajalugu on lugu sõprade pühendumisest ja pingutustest.
Tootmisviis | Fermentatsioon toimub roostevabast terasest mahutides ja destilleeritakse kaks korda padadestilleerimis meetodil. |
---|---|
Värvus | Pronksjas kuldne |
Aroom | Küpsetatud agaav, kergete vihjetega karamellile ja vaniljele ning õrn noot vürtsi. |
Maitse | Pehmus ja rikkus on sõnad mis kirjeldavad Reposado maitset kõige paremini. Kergelt magus, mis meenutab küpseid pirne ja vürtse, mis Mehhikoga käsikäes käivad. Suurepäraselt tasakaalus maitse jätab pehme ja pika järelmaitse. |