Riik | Hispaania |
---|---|
Piirkond | Vino de la Tierra de Castilla |
Marjasort | Cabernet Sauvignon |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 12% vol |
Liik | Kaitstud geograafilise tähisega vein |
Tootja | R.E. CLM 187/CR |
Kogus kastis | 6 |
Vina Amaia veinid valmivad Hispaanias, Extremadura piirkonnas.
Tootmisviis | Vein on valmistatud 100% Cabernet Sauvignon viinamarjadest Castilla piirkonnas. |
---|---|
Värvus | Rubiinpunane |
Aroom | Tunda küpseid musti- ja punaseid marju, veidi rohelist pipart. |
Maitse | Kompleksne, tunda küpseid musti metsmarju, järelmaitses tunda musta pipart. |
Toidusoovitus | BBQ lihad, Sealiha, Loomaliha, Lambaliha, Pasta, Pitsa |
Serveerimine | 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 3-5 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |