Riik | Austraalia |
---|---|
Piirkond | South Eastern Australia |
Marjasort | Cuvee heledakestalistest marjasortidest |
Kuivusaste | Poolmagus |
Alkoholisisaldus | 11% vol |
Liik | Geograafilise tähisega vein |
Tootja | Casella Wines Pty Ltd. |
Kogus kastis | 6 |
"Yellow Tail veinimaja lugu saab alguse aastal 1957, kui Filippo ja Maria Casella emigreerusid Itaaliast Austraaliasse. 1965.a. Filippo Casella ostis esimese maatüki Riverina´s (New South Wales) ja aastal 1969 Filippo sündis Casella Family Wines veinimaja. Aastal 2000 asus veinimaja juhtima John Casella, tema visiooniks oli luua vein mida iga tarbija saab nautida. [yellow tail] veinid on saavutanud märkimisväärseid tulemusi veinimaailmas, olles #1 Most loved wine brand in the worldfor the 5th year in a row .
Yellow Tail veinimaja lugu saab alguse aastal 1957, kui Filippo ja Maria Casella emigreerusid Itaaliast Austraaliasse. 1965.a. Filippo Casella ostis esimese maatüki Riverina´s (New South Wales) ja aastal 1969 Filippo sündis Casella Family Wines veinimaja. Aastal 2000 asus veinimaja juhtima John Casella, tema visiooniks oli luua vein mida iga tarbija saab nautida.
[yellow tail] veinid on saavutanud märkimisväärseid tulemusi veinimaailmas, olles #1 Most loved wine brand in the worldfor the 5th year in a row .
Täna juhib veinimaja John Casella ja [yellow tail], veinisarjas on esindatud- Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Moscato, Chardonnay, Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon ja Shiraz marjasortidest valmisatud veinid.
Wine. [The only thing we are taking seriously]
Tootmisviis | Yellow Tail Jammy White Roo vein valmistatud viinamarjadest, mis pärinevad parima kvaliteediga viinamarjaistandustest. Marjad sorteeritakse, pressitakse ja edasi toimub kontrollitud temperatuuril külmfermentatsioon. Veinis jääksuhkur on 28g/L, happesus 5, 4g/L. |
---|---|
Värvus | Helekollane, kirgas. |
Aroom | Puuviljaselt lopsakas, tunda küpseid troopilisi puuvilju ja tsitruseid- virsik, aprikoos, nektariin, laim; floraalseid noote |
Maitse | Puuviljane ja kergema kehandiga poolmagus valge vein. Tunda küpseid troopilisi heledaid luuvilju, küpseid puuvilju. Järelmaitse pikk ja mineraalselt puuviljane. |
Toidusoovitus | Rohelised salatid, Mereannid, Grillitud krevetid, Vürtsikad road, Aasia köök, Valgehallitus juustud, Sinihallitusjuustud |
Serveerimine | 7-8°C Bordeaux tüüpi valgeveini pokaalist |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 2-3 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |